Huur mountainbike bij MTB-centrum Veluwe in Lunteren

Avontuurlijk mountainbiken op de Veluwe rondom Ede

Meer dan 80 km nieuwe mountainbikeroutes zijn er gerealiseerd de afgelopen jaren in de gemeente Ede. Al deze routes liggen ook nog eens vlakbij Nationaal Park De Hoge Veluwe. Dat is nog niet alles, want naast deze vaste route's zijn er talloze mogelijkheden om met begeleiding in vorm van een clinic de prachtige Veluwse natuur te ontdekken met de mountainbike.


Bij ons MTB-verhuur centrum kunt u kiezen uit alle maten, van XL tot kindermaten, allemaal met voorvering. Wij verhuren mountainbikes voor  €25,00 per dag. Tevens verhuren wij E- Bikes voor €40,00.Clickpedalen kunnen eventueel gemonteerd worden en u krijgt altijd een korte instructie over de werking van de MTB en uitleg over de te volgen route en de beschikbare horeca onderweg.

Als extra service kunnen we de mountainbikes leveren op locatie, ofwel bij de start van de Edese mountainbike routes ofwel bij het hotel of vakantiepark waar u logeert. Voor deze haal-en brengservice rekenen wij €20,00 totaal, mits binnen een straal van 10 kilometer.


De mountainbikes worden in onze eigen werkplaats perfect onderhouden, waardoor de kans op pech onderweg klein is.


Wij bieden de mogelijkheid om bij terugkomst rustig om te kleden . Mensen die hun eigen mountainbike meenemen, kunnen deze gratis afspuiten.


Informatie verhuur mountainbike centrum Veluwe

De huurprijzen van de mountainbikes zijn inclusief:

  • helm op maat
  • uitleg fiets en route

 

Racefietsen verhuur Ede

Racefietsen wordt steeds populairder en waar kun je dat beter doen dan op de Veluwe, met zijn heerlijke natuur, perfecte rustige wegen en afwisseling van bos,heide en pittige klimmetjes.


Wij zijn daarom blij dat we vanaf nu ook racefietsen voor de verhuur kunnen aanbieden, in alle maten en bijna allemaal volledig carbon. De racefietsen worden naar keuze afgesteld met click-of gewone pedalen en er zit natuurlijk een helm en nieuwe bidon bij. Na aankomst krijgt u een professionele uitleg over het materiaal en de route.


Een racefiets huren voor 1 dag kost €40,00 euro en voor 7 dagen bedragen de kosten €200,00 euro. Een ideale mogelijkheid om de racefiets bijvoorbeeld mee te nemen op vakantie en daar extra te genieten van het landschap en het hopelijk mooie weer.